Tile dapur tak cukup

ni ada;ah gambar yg diambil hari ni…

nampak tak belah kiri tu… tak cukup 2 keping tile sebab pekerja ni salah potong.. tak pasal2 nak kena pegi beli kat puchong tu…haishhh.. sejak kebelakangan ni progress sangatlah lambat. jadi terpaksala kami extend lagi masa daripada jumaat ni ke isnin depan,. selasa kami akan pindah masuk insyaallah…

nak cerita pasal progress toilet pun nnt lah sebab mmg tak byk pun….oh ya..plaster siling untuk hall dan bilik tidur dah siap…n dah cat…

This entry was posted in Dapur. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tile dapur tak cukup

  1. anis says:

    ramai yg rekemen kat anis tiles brand white horse. Setakat ni payah pulak nak jumpa white horse ni, kalau ada pun tak banyak choice. Haritu pi Houz Depot, kat situ ada brand dari indonesia dan china, lupa pulak brandnya UniqTeka ke apa dah namanya. tiles dapur ni beli kat mana?

    • admin says:

      Brand MML
      Kitchen – 60x60CM – MML MB132 ROKWOOD (BROWN) – Floor Tiles harga sekeping RM17.50. beli kat puchong.
      nama kedai nak kena cek balik resit anis. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>