Kitchen tabletop

assalamualaikum…. petang tadi kami sekeluarga ada pegi melawat umah kami. tabletop utk kitchen dah naik dan plaster siling untuk hall tengah buat..rasanya esok2 siap kot.. hopefully.. dan…esok juga kena buat 3rd payment… iaitu sebanyak rm4500…

ni bahagian hall…tengah pasang besi tu..

tabletop kitchen…dalam proses nak buat ni

bahagian tepi tabletop..nampak tak sebelah hob tu ada space sikit je..mana nak muat letak rice cooker dan kettle jadi terpaksala mintak kontraktor extend lagi satu kaki ke kanan…belah kanan tu plan nak letak fridge

hehe…big bos dengan hakeem tengah melawat tapak

ni plaster siling yg dalam proses nak buat kat pintu masuk…

lastlyyy, baby brown..hehe..hakeem tumpahkan cat masa kat houz depot tadi..cat minyak plak tu..terpaksa la cuci dengan thinner….habis baju kena cat n terpaksa la buang..

 

This entry was posted in Dapur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>