Interior designer dan 3d

Pada mulanya ingat tak nak ambik id, last2 ambik jugak kawan kepada kawan suami. last week dia ada bagi 3d untuk dapur dan hall…

Dining

Living

huhu. agak2 nanti lepas dah siap reno macam mana la rupanye rumah ni ye. kerusi tu dah betul dah cuma sofa n divider je tak de lagi.. divider tu kata suami satu rm500 so kat situ ada 4..maknanya kena ada rm2000….wuuu…benda alah tu pun mahal nye. tak pun takpayah ada divider lah. dengan langsir belum beli kain lagi…pintu bilik air belum ukur lagi…

oh ya pagi tadi houz depot ada call bagi quotation untuk laminated floor untuk hall.. kalau tak silap dia cakap rm2195….

This entry was posted in SS6. Bookmark the permalink.

9 Responses to Interior designer dan 3d

  1. Wan says:

    Salam Puan, boleh tak nak dapatkan no tel/website ID nie…

  2. marlia says:

    salam puan….minta juga no phone ID tu…cantik design dia…tq

  3. Zalina says:

    Salam boley email sya detail id?

  4. anis says:

    err boleh ker nak jugak contact num/website ID tu….berapa upahnya ye?

  5. anis says:

    err boleh ker nak jugak contact num dan website ID tu kalau ada….berapa upahnya ye?

  6. farhan says:

    boleh bg detail ID tak? cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>