New – baru

over plak sehari sampai dua post. kat bawah ni gambar rumah yg latest. ada la beberapa perabot yang baru tukar.

tukar sikit-sikit, pelan-pelan. oh ya tak pernah letak gambar bilik. kat bawah ni bilik guest. baru kemas sebab sebelum ni macam stor.

ada tv la, xaci betul. dalam bilik master pun takde tau. lagi satu wardrobe kat bilik guest lagi besar dari bilik master. sorry lampu kat plaster siling tu tak betulkan balik lagi.

bye. nanti sy nak cerita pasal landscape untuk balcony dan pokok yang kami tanam dalam rumah dan tak perlu penjagaan yang teliti. tapi tak tau lagi bila la sy nak cerita. bye

This entry was posted in All, Bilik, Ruang tamu. Bookmark the permalink.

2 Responses to New – baru

  1. mizzura says:

    untungla sapa duduk bilik guest..dah mcm hotel..

  2. farrah says:

    cantik sis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>