Panduan dan rujukan

assalamualaikum semua, tujuan saya paparkan harga setiap barang di dalam proses renovation ini bukanlah untuk menunjuk2 tetapi ianya adalah untuk panduan dan rujukan kepada sesiapa yg memerlukan. :) dannnn sebagai peringatan kepada kami juga!

This entry was posted in SS6. Bookmark the permalink.

17 Responses to Panduan dan rujukan

  1. ishy says:

    salam..ingin bertanya..jika tak keberatan ye..
    berapa keluasan rumah akak.. hall bpe sqft? jika boleh tak senaraikan kos2 reno… wiring etc….tq

  2. aishah says:

    asslam sy juga nak tahu berapa kos utk wiring yg awak buat tu.. adakah kontraktor sma yg buat dapun dan hall awak?
    jika berbeza boleh tak awak beri contact num kedua2nya sekali..
    Terima kasih coz sudi share.. :)

  3. rudy says:

    Best kan ada rumah sendiri…boleh pecah dinding atau bengkok dinding ikut citarasa sendiri. Tapi perlu hati hati bila berurusan dengan kontraktor terutamanya Indon. Beri cadangan yang pelik-pelik, sudah sudah kos melambung. Bila tanya kos upah katanya ikut suka hati abanglah mau kasi berapa tapi bila beri sikit katanya kurang. Ok…harap belajar dari pengalaman lalu dan cuba lagi

    • admin says:

      Memang best ada rumah sendiri. Tulah kena hati2 dgn kontraktor yg kita tak kenal. tapi alhamdulillah kontraktor ni ok.

  4. nurul says:

    salam, boleh share x contractor kamu :)
    sgt terpikat la ngn hasil kerja dorg…sgt cantik….
    sy suke sgt :)

  5. hana says:

    Salam

    Cantik betul rumah yg awk reno ni. Dh la semua beli sndri. Cable electric pun sama. Mcm mana taw benda tu ye. Boleh sy taw kos keseluruhan dgn no org yg buat wiring tu? ok tak keje diorang?

    thanx sesgt sbb provie all those infos. Ssgt2 berguna :)

  6. SHIMAH says:

    as salam, nak tanya kos reno rumah dan detailsnya sbb sy nak reno rumah semi d 2 tingkat….takut kena tipu dgn kontraktor….harap dpt membantu..tk

  7. khairul says:

    salam.

    harap puan boleh kongsi number telephone kontraktor puan.

    TQ

  8. Zam says:

    Boleh share kan cost untuk bilik air..
    sbb plan nk pasang storage tank.
    skang ni piping sume xde.. so kena hacking sume kan..
    dh survey harga storage tu dlm 500++ tp kos pasang yg mahal kan..
    klu ade contact number boleh share ? :)

  9. anisa says:

    assalamualaikum..cantik lah hasil kerja kontraktor ni,nak tnya berapa kos keseluruhan dan brp keluasan rumah ni serta nk minta nama dn no kont jika tak keberatan…tq for share.. boleh bg tru email…:-)

  10. hazwani says:

    Salam,
    Nak tahu contact number kontraktor puan boleh?
    sy plan nk renovate my mom punye house at shah alam
    kontraktor yg puan hire ni comes with interior designer x?
    they all boleh bg good quotation x if nk renovate full house?

    tq in advance. hope to hear from u soon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>