Rumah dah siap ke?

Dah hampir sebulan pindah ke rumah baru…tapi rumah ni belum lagi siap sepenuhnya… esok baru pintu sebenar bilik air akan dipasang….skrg ni pakai pintu kayu biasa je.. pintu yg tak bercat dan tak berkikis sampai ada satu hari tu tapak tangan ni dah kena selumbar dek kerana dah terpegang permukaan pintu yg kasar tu. harap2 esok siap la diaorang pasang pintu baru.

Kitchen cabinet plannya nak buat dalam masa terdekat ni… minggu lepas ada pegi giant kota damansara dan ternampak qubiq punya kedai… lastly bayang rm80 untuk site visit tapi sampai sekarang tak datang2 lagi…mentang2 dah bagi duit suka2 hati dia aje… dah janji nak datang tapi tak datang2 pun… tak datang tu satu hal. kalau tak jadi datang tu apa kah salahnya call untuk cansel…takde la kita nak tertunggu2….dahla cerita pasal dia…baik cerita pasal lain lagi sejuk sikit hati…

cerita pasal rumah yg hampirrrrr nak siap..hehehe… jeng jeng jeng

lupa nak snap masa belum letak perabot…ni baru lepas pasang laminated floor..satu hari siap

dapur belum pasang kitchen cabinet…

selit gambar kek sikit…happy belated birthday emir hakeem!

birthday boy makan sumi je…kek dia tak suka…..wuuuu

kek lagiiii..cantik tapi manis sgtlah

kamiii…

dan kamiiii semua

kat bawah ni gambar rumah yg terbaru sekali

hehe bos kecik…

mainan bos kecik

langsir beli kat nilai 3 siap 2 jam jeee

pintu bilik master

errrrrrr….. dapurrr? maaf nampak selerak sangat maybe sebab terlampau banyak barang…harap2 lepas ada kabinet takdela rupa macam ni lagi

candelier kat living…. beli kat nilai 3 jugak..

lampu untuk dining…beli kat puchong….rm79 satu kalau tak silap

gambar tandas lupa nak save dalam komputer lak…nanti update lain lepas pasang pintu, bye!

 

 

 

 

This entry was posted in All. Bookmark the permalink.

6 Responses to Rumah dah siap ke?

  1. naive says:

    Nak tanya harga dining set, boleh? Beli dari mana? TQ

  2. Zanie says:

    Nak ty, pintu bilik air beli kat mana…. Berapa harga seunit… Sy pun tgh rennovate rumah… Tgh cari pintu bilik air… Tapi tak tahu kat mana murah..

  3. ezz says:

    berapa kos renovation … nk standby

  4. zuraa says:

    nak tanya langsir mcm tu brp rm eh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>