Rumah yg belum siap

Assalamualaikum.. Bersiaran di bilik kecil en suami smbil menidurkan bos kecil aka emir hakeem. En suami pulak tgh sibuk membersihkan rumah lg di mana jam sudah menunjukkan pukul 1:12 pagi. Excited nak tinggal rumah baru padahal rumah ni belum pun siap… Nak salahkan siapa, kontraktor yg tak menepati masa. Due date sepatutnya 24hb  feb, tapi harini dah masuk bulan mac. Berpindah randah kami dibuatnya. Lepas angkut barang dari puncak seri kelana pada 29hb feb kami terpaksa tinggal di lestari perdana rumah tqah. Dia pulak kena keluar dari jati apartment tu pada 7hb feb..oh semalam lah ..hehe..nak tak nak terpaksalah tinggal di rumah yg tak siap lg..

kesian bos kecik kena tidur dalam bilik kecik dan berhabuk…gambar terakhir tu adalah sebahagian kecil dari barang2 dari rumah dulu…

 

 

 

This entry was posted in All. Bookmark the permalink.

One Response to Rumah yg belum siap

  1. nan says:

    Assalam saya nak minta tlg la pasal desine rumah. Rumah saya dah siap luaran dan bentuk .tapi dalaman dan ada setune2….yg belum siap…pening saya€ boleh tak tlg saya buat kan susun cara akhir….uh pening ….mungkin u ada org yg boleh buat …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>