Category Archives: Bilik

New – baru

over plak sehari sampai dua post. kat bawah ni gambar rumah yg latest. ada la beberapa perabot yang baru tukar. tukar sikit-sikit, pelan-pelan. oh ya tak pernah letak gambar bilik. kat bawah ni bilik guest. baru kemas sebab sebelum ni … Continue reading

Posted in All, Bilik, Ruang tamu | 2 Comments

Door Price List

Assalamualaikum, lama sy tak post. nak cakap sibuk, sibuk la jugak maklumlah dah kerja balik kan. balik rumah nak uruskan rumah tanggga pastu rehat lagi. dah tak sempat nak buat post baru. hehehe. kitchen dan wardrobe dah lama siap tapi … Continue reading

Posted in Balcony, Bilik, Dapur, Tandas | 1 Comment

Plaster siling

oh ya lupa pula plaster siling untuk hall dan bilik2 dah siap akhirnya!   L box plaster siling untuk hall… kontraktor nak letak cornice kat tepi tu tapi rasanya memang sangat tak sesuailah l box ada cornice   bilik kedua…ada … Continue reading

Posted in Bilik, Ruang tamu | 21 Comments