Category Archives: Ruang tamu

New – baru

over plak sehari sampai dua post. kat bawah ni gambar rumah yg latest. ada la beberapa perabot yang baru tukar. tukar sikit-sikit, pelan-pelan. oh ya tak pernah letak gambar bilik. kat bawah ni bilik guest. baru kemas sebab sebelum ni … Continue reading

Posted in All, Bilik, Ruang tamu | 2 Comments

Laminated Floor

eh satu hari sampai dua pulak post?hehehe. ok sekarang nak cerita sikit pasal laminated floor. laminated floor ni beli kat Houz depot Kota Damansara jugak. hari-hari pegi situ sebelum rumah siap rasanya sampai pekerja kat situ kenal kami kot. seminggu … Continue reading

Posted in Ruang tamu | 10 Comments

Plaster siling

oh ya lupa pula plaster siling untuk hall dan bilik2 dah siap akhirnya!   L box plaster siling untuk hall… kontraktor nak letak cornice kat tepi tu tapi rasanya memang sangat tak sesuailah l box ada cornice   bilik kedua…ada … Continue reading

Posted in Bilik, Ruang tamu | 21 Comments