Category Archives: Tandas

Door Price List

Assalamualaikum, lama sy tak post. nak cakap sibuk, sibuk la jugak maklumlah dah kerja balik kan. balik rumah nak uruskan rumah tanggga pastu rehat lagi. dah tak sempat nak buat post baru. hehehe. kitchen dan wardrobe dah lama siap tapi … Continue reading

Posted in Balcony, Bilik, Dapur, Tandas | 1 Comment

Bathroom Price list

Assalamualaikum, lama tak post sejak pindah rumah. Dah kerja ni masa jadi terhad la nak buat macam2. Siang kerja balik nak uruskan rumah tangga pulak. Tapi apa2 pun memang happy sangat dpat duduk rumah sendiri ni. oh ya, kitchen cabinet … Continue reading

Posted in Tandas | 18 Comments

Bilik air

panasonic ventilation fan, sorento tab n cabinet, econex toilet bowl sorento towel hanging sorento shower sorento shower gel dan shampoo shower screen? pintu balcony belakang kiri pintu masuk bilik air dari dapur kanan, pintu bilik air dari bilik master pintu … Continue reading

Posted in Tandas | 21 Comments