Category Archives: All

New – baru

over plak sehari sampai dua post. kat bawah ni gambar rumah yg latest. ada la beberapa perabot yang baru tukar. tukar sikit-sikit, pelan-pelan. oh ya tak pernah letak gambar bilik. kat bawah ni bilik guest. baru kemas sebab sebelum ni … Continue reading

Posted in All, Bilik, Ruang tamu | 2 Comments

Wiring items price list

Kali ni sy nak listkan harga2 utk wiring sebab barang2 utk wiring ni separate. kami yg beli utk memastikan penggunaan kabel yg selamat. wiring untuk rumah tu memang totally buat lain. banyak penambahan dan perubahan kedudukan semua switches. Wiring Items … Continue reading

Posted in All | 26 Comments

Rumah dah siap ke?

Dah hampir sebulan pindah ke rumah baru…tapi rumah ni belum lagi siap sepenuhnya… esok baru pintu sebenar bilik air akan dipasang….skrg ni pakai pintu kayu biasa je.. pintu yg tak bercat dan tak berkikis sampai ada satu hari tu tapak … Continue reading

Posted in All | 6 Comments

Rumah yg belum siap

Assalamualaikum.. Bersiaran di bilik kecil en suami smbil menidurkan bos kecil aka emir hakeem. En suami pulak tgh sibuk membersihkan rumah lg di mana jam sudah menunjukkan pukul 1:12 pagi. Excited nak tinggal rumah baru padahal rumah ni belum pun … Continue reading

Posted in All | 1 Comment