Category Archives: Balcony

Cermin tingkap balcony

Hai, sebernarnya sy kat tempat kerja ni. kiranya macam iklan la. penat buat kerja jadi sy selit2 sikit buat benda lain supaya tak bosan. hihi. ni namanya curi tulang ni. oklah sy nak cerita pasal cermin tingkap untuk balcony depan. … Continue reading

Posted in Balcony | 1 Comment

Door Price List

Assalamualaikum, lama sy tak post. nak cakap sibuk, sibuk la jugak maklumlah dah kerja balik kan. balik rumah nak uruskan rumah tanggga pastu rehat lagi. dah tak sempat nak buat post baru. hehehe. kitchen dan wardrobe dah lama siap tapi … Continue reading

Posted in Balcony, Bilik, Dapur, Tandas | 1 Comment